Vabilo k sodelovanju pri oblikovanju podpornih ukrepov

SPIRIT Slovenija, javna agencija in MRGT vas vabita k sodelovanju pri oblikovanju podpornih ukrepov za uspešnejše poslovanje slovenskih podjetij na domačem in na tujih trgih.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in javna agencija SPIRIT Slovenija želita preveriti ustreznost Programa za spodbujanje investicij in internacionalizacije slovenskega gospodarstva 2020 – 2024 in ga v čim večji meri prilagoditi trenutnim in prihodnjim gospodarskim okoliščinam.

Prosijo vas, da si vzamete 20 minut časa in izpolnite anketo, v kateri jih zanimajo načrti  in izzivi vašega poslovanja v prihodnje, vaše potrebe, vaš pogled na nenehne gospodarske spremembe in vpliv epidemije COVID-19 na vaše poslovanje. Informacije, ki nam jih boste zaupali, bodo pomembno vodilo pri oblikovanju učinkovitih instrumentov podpore vam, podjetjem, za uspešno internacionalizacijo vašega poslovanja in vključevanje v globalne verige vrednosti.

Ukrepe želijo oblikovati z vami, za vas. Za uspešno slovensko gospodarstvo. Zato se vam že vnaprej zahvaljujejo za vaše odgovore in čas, ki ga boste namenili izpolnjevanju ankete.

Spletna anketa

Dopis direktorja

Leave a comment