25. Primorski sejem: predstavitev točke SPOT svetovanje Obalno-kraške regije

Datum: od 25. do 27. maja 2018

Kraj: Arena Bonifika, Cesta Zore Perello-Godina 3, Koper

Letos bo že 25-tič odprl vrata tradicionalni mednarodni obrtno-podjetniški sejem “PRIMORSKI SEJEM,” ki se bo odvijal od 25. do 27. maja 2018 v Areni Bonifika v Kopru.

Sejma se bodo udeležili domači in tuji razstavljavci s pestrim, zanimivim in raznolikim razstavnim programom.

Na dogodku se bo s stojnico predstavila tudi SPOT svetovanje Obalno-kraške regije, ki nudi brezplačne podjetniške storitve: informiranje, svetovanje, izmenjavo dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti, animiranje in povezovanje regionalnega okolja, usposabljanja in delavnice ter showroom regije. Svetovalke SPOT svetovanje Obalno-kraške regije vam bodo na stojnici na voljo za informacije o delovanju SPOT svetovanje Obalno-kraške regije ter za ostale informacije, ki jih omenjena točka pokriva.

Več informacij o dogodku vam je na voljo na spletnem naslovu: www.primorski-sejem.si.

Dogodek je brezplačen.

Prijava: vsa zainteresirana podjetja in potencialne podjetnike, ki jih zanimajo informacije o delovanju SPOT svetovanje Obalno-kraške regije in ostale informacije, ki jih omenjena točka pokriva obveščajo, da prijava na dogodek in obisk stojnice ni potrebna.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Obalno-kraške regije, kontaktna oseba Petra Frantar, tel. št. 05 66 25 834, e-naslov spot.obalnokraske@gmail.com.